Isytech & Delta Engineering bangga ngumumake manawa dheweke gabung karo Isytech, khusus kanggo pangembangan mesin lapisan plasma, bakal terus kerja ing kegiatan R&D ing lan sekitar proses plasma kanggo entuk manfaat saka para pelanggan. & Teknik Delta, khusus kanggo peralatan hilir kanggo industri cetakan jotosan,

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?