QC050

Senin, 10 Maret 2014 by
QC050 wadhah leaktesting

Pusat kualitas kontaner

Pusat kualitas sing digunakake ing produksi kontaner (nganti 30 L).
Unit kasebut bisa nindakake tes bocor tekanan, ngatasi lan ngontrol kontrol bolongan lan mriksa bobot.

QC055

Ana, 08 Juli 2016 by
QC055 kontaner leaktesting dijaga

Pusat kualitas kontaner

Pusat kualitas sing digunakake ing produksi kontaner (nganti 30 L).
Unit kasebut bisa nindakake tes bocor tekanan, ngatasi lan ngontrol kontrol bolongan lan mriksa bobot.

QC060

Senin, 10 Maret 2014 by
Penguji bocor drum & mriksa bobot

Pusat kualitas kanggo tong

Pusat kualitas sing digunakake ing produksi tong minyak.
Unit kasebut bisa nindakake tes bocor tekanan, ngatasi lan ngontrol kontrol bolongan lan mriksa bobot.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?