DC100

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC100 - tukang langsing kubah

Potong kubah Spinning kanggo endhas ilang (kubah) bunder - versi cendhak

Pamuter kubah sing apik iki ngethok sirah sing ilang (= kubah ilang) saka botol. Kanthi trauma kubah sing ilang, sampeyan bisa nggawe botol kanthi gulu bobot awak sing luwih murah lan ngirit materi. Kanggo kepala kanthi diameter 80 mm.

DC150

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC150 - tukang langsing muter kanggo kepala ilang - versi dawa

Trim pemutar kanggo sirah (kubah) bunder sing ilang - versi dawa

Plester pemotong iki ngethok sirah sing ilang (= bungkus ilang) saka botol. Kanthi trauma kubah sing ilang, sampeyan bisa nggawe botol kanthi gulu bobot awak sing luwih murah lan ngirit materi. Kanggo kepala ndhuwur diameter diameter 80 mm.

DC200

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC200 - mesin nglereni kanggo kepala non-bunderan

Mesin pemotong kanggo kepala non-bunderan

Mesin pemotong iki ngethok oval, kothak, persegi dowo ... gulu botol (sirahe ilang): 'ganjil', bentuk ora bunder. Profil beda kasedhiya.

DC300

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC300 - Unit trimming leher sirah tunggal

Unit trimming gulu tunggal

Unit pemangkasan gulu iki kanthi gulu 1 tutup kepala multi-lapisan. Mesthekake gulu sing rata lan sampurna tanpa jejak. Gulu tansah ing posisi tetep. Kontrol servo kanthi.

DC302

Kamis, 26 Maret 2020 by
DC302 - Unit truk gulu sirah kembar

Unit kembung gulu sirah kembar

Alat pemangkasan gulu iki kanthi gulu 2 kepala motong gulu multi-lapis. Mesthekake gulu sing rata lan sampurna tanpa jejak. Gulu tansah ing posisi tetep. Kontrol servo kanthi.

DC401

Rebo, 26 Maret 2014 by
DC401 - mesin pemotong laser

Pemotong laser

Pemotong laser iki bisa nindakake pemangkasan laser saka pus Bunder, PP, HDPE ... botol. Bisa nglereni ketebalan tembok wae! Cepet nganti 8000 BPH saben kepala laser. Ekstraksi wasap.

DDR200

Kamis, 13 Maret 2014 by
DDR200 - unit Punching drum-L

Titik unit

Unit panyeblokan iki nusuk bolongan ing dering ndhuwur L drum dering (tong).
Ngindhari bocor, amarga ora ngebur sing melu! Kajaba iku, ora ana plastik pengeboran plastik.
Bisa digunakake ing kombinasi karo QC060 pusat kualitas kita.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?