DC100

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC100 - tukang langsing kubah

Potong kubah Spinning kanggo endhas ilang (kubah) bunder - versi cendhak

Pamuter kubah sing apik iki ngethok sirah sing ilang (= kubah ilang) saka botol. Kanthi trauma kubah sing ilang, sampeyan bisa nggawe botol kanthi gulu bobot awak sing luwih murah lan ngirit materi. Kanggo kepala kanthi diameter 80 mm.

DC150

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC150 - tukang langsing muter kanggo kepala ilang - versi dawa

Trim pemutar kanggo sirah (kubah) bunder sing ilang - versi dawa

Plester pemotong iki ngethok sirah sing ilang (= bungkus ilang) saka botol. Kanthi trauma kubah sing ilang, sampeyan bisa nggawe botol kanthi gulu bobot awak sing luwih murah lan ngirit materi. Kanggo kepala ndhuwur diameter diameter 80 mm.

DC200

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC200 - mesin nglereni kanggo kepala non-bunderan

Mesin pemotong kanggo kepala non-bunderan

Mesin pemotong iki ngethok oval, kothak, persegi dowo ... gulu botol (sirahe ilang): 'ganjil', bentuk ora bunder. Profil beda kasedhiya.

DC401

Rebo, 26 Maret 2014 by
DC401 - mesin pemotong laser

Pemotong laser

Pemotong laser iki bisa nindakake pemangkasan laser saka pus Bunder, PP, HDPE ... botol. Bisa nglereni ketebalan tembok wae! Cepet nganti 8000 BPH saben kepala laser. Ekstraksi wasap.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?