DC300

Rebo, 12 Maret 2014 by
DC300 - Unit trimming leher sirah tunggal

Unit trimming gulu tunggal

Unit pemangkasan gulu iki kanthi gulu 1 tutup kepala multi-lapisan. Mesthekake gulu sing rata lan sampurna tanpa jejak. Gulu tansah ing posisi tetep. Kontrol servo kanthi.

DC302

Kamis, 26 Maret 2020 by
DC302 - Unit truk gulu sirah kembar

Unit kembung gulu sirah kembar

Alat pemangkasan gulu iki kanthi gulu 2 kepala motong gulu multi-lapis. Mesthekake gulu sing rata lan sampurna tanpa jejak. Gulu tansah ing posisi tetep. Kontrol servo kanthi.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?