DHP101

Rebo, 19 Agustus 2020 by

Spondor aplikasi

Aplikator spout kepala tunggal kanthi otomatis kanthi otomatis. Ora prelu unscrambler. Spout dikenali dening sistem sesanti, lan dicekel & dilebokake karo robot. Kacepetan: udakara 500 - 800 BPH.

Diwenehi miturut: ,

DHP200

Selasa, 10 Juni 2014 by
DHP200 - Ngalahake pelamar

Ngalahake pelamar

Ngisi aplikasi otomatis kanthi lengkap kanggo botol plastik, kanthi gagang unscrambler. Ngurangi tenaga kerja manual ngasilake investasi cekak kanthi cepet. Kacepetan: nganti 6500 BPH utawa 12000 BPH (kemungkinan bokor kedher kembar: 2 x 6500 BPH).

DHP301

Kamis, 23 April 2020 by
DHP301 - Ngatur aplikasi

Ngalahake-applicator

Kanthi kanthi otomatis, siji sirah nangani-applicator kanggo botol plastik. Thanks kanggo desain gagang revolusioner sing revolusioner, sampeyan ora bisa ngrusak jam, kecepatan: sekitar 800 - 1200 BPH.

Diwenehi miturut: , ,

DRF100

Kamis, 26 Februari 2015 by
DRF100 - unit mbentuk larik

Unit mbentuk suda

Unit iki ngidini sampeyan nggawe larik saka bentuk kerucut, kosong, plastik ing peralatan hilir kanggo kemasan botol. Saben botol mandheg kanthi mandheg kanthi mandheg mandheg. Unit kasebut bisa dipasang ing mesin liyane.

ETK300

Senen, 26 Juni 2017 by
ETK300 - Penerapan tutup bledug

Polter cap tutup

Unit kasebut nyelehake tutup bledug ing gulu kontaner / botol. Iki nglindhungi kontainer kontaminasi kaya bledug, serangga, dll. 6 kartrij, sing bisa ngemot nganti 50-100 tutup saben.

Diwenehi miturut:
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?