DBL200

Selasa, 14 Maret 2017 by
DBL200 - Lambang botol

Lif botol

Lif botol iki ngangkat botol menyang level sing luwih dhuwur ing garis panyambungan botol. Iki bisa ngirim botol ing sisih ndhuwur, utawa supaya pindhah menyang tingkat liyane. Kanthi 2 conveyor genggaman sisih kanthi jembar sing bisa diatur.

ELV122

Jumat, 14 Maret 2014 by
ELV122 - Lif Bag

Lif Bag

Lawang tas ngangkat tas menyang tingkat dhuwur. Iki migunani ing garis gedhe sing dipérang dadi pirang-pirang garis, ing endi bisa nangani tas bisa dadi masalah. Kanthi cara iki, sampeyan mung butuh 1 trowongan / palletizer sing sithik kanggo pirang-pirang mesin.

Diwenehi miturut: ,
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?