ASG

Ana, 09 November 2018 by
ASG - PANDUAN SISI sing gampang diatur - kanthi otomatis Utawa kanthi manual

Pandhuan sisih sing bisa diatur - bisa diatur kanthi otomatis utawa manual

Sistem kanggo nyetel pandhuan sisih. Bisa nyuda wektu ganti ganti kanthi drastis! Versi sing beda-beda sing kasedhiya: otomatis (dikontrol servo) - manual nganggo handwheel - manual kanthi set kecepatan - kanthi manual.

CD083

Rebo, 26 Maret 2014 by
Jinis rantai sing beda kanggo conveyor rantai

Conveyor chain - ambane 83mm

Kita duwe macem-macem konveyor rantai kanthi macem-macem ukuran, bahan lan jinis rantai: Contone, rantai cilik utawa vakum kanggo botol sing ora stabil, ngindhari botol sing tiba!

CD254

Rebo, 26 Maret 2014 by
Jinis rantai sing beda kanggo conveyor rantai

Conveyor chain - ambane 254mm

Kita duwe macem-macem konveyor rantai kanthi macem-macem ukuran, bahan lan jinis rantai: Contone, rantai cilik utawa vakum kanggo botol sing ora stabil, ngindhari botol sing tiba!

CFXXXX

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor sabuk rata

Kita duwe sawetara lengkap konektor sabuk sing kasedhiya.

CSG

Rebo, 26 Maret 2014 by
CSG - conveyor genggaman sisih

Side conveyor genggeman

Conveyor genggeman sisih iki genggeman gendul, mindhah gendul saka siji conveyor menyang liyane, ngindhari botol sing di-push liwat,… Kanggo inspeksi basis lsp. Kasedhiya kanthi dawa, kecepatan lan sistem drive sing beda.

CV200

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor vakum rata

Conveyor sabuk warata 200mm sudhut uga kasedhiya karo vakum.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?