ASG

Ana, 09 November 2018 by
ASG - PANDUAN SISI sing gampang diatur - kanthi otomatis Utawa kanthi manual

Pandhuan sisih sing bisa diatur - bisa diatur kanthi otomatis utawa manual

Sistem kanggo nyetel pandhuan sisih. Bisa nyuda wektu ganti ganti kanthi drastis! Versi sing beda-beda sing kasedhiya: otomatis (dikontrol servo) - manual nganggo handwheel - manual kanthi set kecepatan - kanthi manual.

CSG

Rebo, 26 Maret 2014 by
CSG - conveyor genggaman sisih

Side conveyor genggeman

Conveyor genggeman sisih iki genggeman gendul, mindhah gendul saka siji conveyor menyang liyane, ngindhari botol sing di-push liwat,… Kanggo inspeksi basis lsp. Kasedhiya kanthi dawa, kecepatan lan sistem drive sing beda.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?