ASG

Ana, 09 November 2018 by
ASG - Pandhuan sisih sing bisa diatur kanthi otomatis

(Kanthi otomatis) tuntunan sisih luwes

Sistem kanggo nyetel pandhuan sisih. Bisa nyuda wektu ganti ganti kanthi dramatis! Versi sing beda-beda kasedhiya: manual - manual, kecepatan - manual nganggo handwheel - otomatis (servo kontrol).

CSG

Rebo, 26 Maret 2014 by
CSG - conveyor genggaman sisih

Side conveyor genggeman

Conveyor genggeman sisih iki genggeman gendul, mindhah gendul saka siji conveyor menyang liyane, ngindhari botol sing di-push liwat,… Kanggo inspeksi basis lsp. Kasedhiya kanthi dawa, kecepatan lan sistem drive sing beda.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?