DP050

Kamis, 13 Maret 2014 by
DP050 - duplikat palet

Duplikat Pallet

Duplikat palet iki ngidini salah sawijining operator nggawe palet dhuwur (3100 mm), kanthi numpuk rong setengah palet. Ngurangi biaya transportasi 5 nganti 15%!

Diwenehi miturut:

DPD250

Rebo, 26 Maret 2014 by
DPD250 - dispenser palet

Dispenser Pallet

Dispenser iki pallet nyuda palet kosong menyang conveyor roller. Ngurangi wektu intervensi operator lan ngindhari truk palet ing produksi kasebut.
Bisa Integrasi ing mesin kemasan Delta kanggo entuk baris kanthi otomatis kanthi otomatis.

Diwenehi miturut:

DTC1240

Kamis, 13 Maret 2014 by
DTC1240 - Mobil transfer Pallet

Mobil transfer palet

Palet transfer mobil palet iki kanthi jarak sing luwih dawa tanpa ngalangi akses menyang mesin liyane. Iku njupuk palet saka palletizer lan digawa menyang conveyor metu.

Diwenehi miturut:

Pallet roller ngatur

Kamis, 13 Maret 2014 by
Conveyor roller papet

Pallet roller ngatur

Conveyor roller papet kasedhiya ing macem-macem ambane: 1240 mm lan 1560 mm. Ngirim palet ing sembarang arah lan ngasilake buffer!

Diwenehi miturut: , ,

PLM100

Rebo, 26 Maret 2014 by
PLM100 - palet angkat

Angkat palet

Angkat palet iki ngatasi bedane dhuwur antarane lantai & mesin. Iki menehi palet ing / metu saka utawa menyang conveyor roller, ngangkat palet menyang level (mesin) sing luwih dhuwur utawa dilebokake ing jubin.

Diwenehi miturut:
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?