DSW200

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSW200 - Pengalih Lane 1 dadi 2 jalur

Nguripake Lane - 1 dadi 2 jalur

Switcher lorong iki mbagi 1 garis mlebu menyang 2 garis metu. Kanthi cara iki, sampeyan entuk kacepetan botol sing cocog (ora ngluwihi kacepetan botol maksimum saben jalur).

DSW600

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSW600 - Geser jalur gedhe-cepet 1 dadi 6 jalur

Geser jalur gedhe-1 - 6 dadi XNUMX jalur

Jalur jalur iki ngalih 1 baris mlebu menyang 6 garis sing metu. Kanthi cara iki, sampeyan entuk kacepetan botol sing cocog (ora ngluwihi kacepetan botol maksimum saben jalur). Kacepetan total: 30-72K BPH!

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?