DPC123

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC123 - coater plasma wadhah

Coater plasma wadhah

Coater plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 5L nganti 30L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (120-160 BPH) lan HDPE (90-130 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor tunggal.

DPC133

Kamis, 28 Bisa 2020 by
DPC133 - coater plasma ring L

L coater plasma cincin kanggo drum

Coater plasma iki bisa mantel drum plastik saka ca. 50L nganti 250L. Nggawe alangan kasebut ing jero drum PET (60-90 BPH) lan drum HDPE (35-55 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor tunggal.

DPC223

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC223 - coater Plasma kanggo kontaner

Coater Plasma kanggo kontaner

Coater Plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 5L nganti 30L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (240-320 BPH) lan wadhah HDPE (180-260 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor kembar.

DPC403

Rebo, 02 Oktober 2019 by
DPC403 - coater Plasma kanggo botol

Coater Plasma kanggo botol

Coater plasma iki bisa nglapisi botol plastik saka 0.1L nganti 2L. Nggawe alangan ing njero botol PET (1000-1500 BPH) lan botol HDPE (500-700 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor Quadruple.

DPC413

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC413 - coater plasma wadhah

Coater plasma wadhah

Coater plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 3L nganti 15L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (600-800 BPH) lan wadhah HDPE (400-550 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor Quadruple.

DPC613

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC613 - coater Plasma kanggo kontaner

Coater Plasma kanggo kontaner

Coater plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 3L nganti 15L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (1000-1400 BPH) lan wadhah HDPE (700-800 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Hexa-reaktor mesin.

DPC803

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC403 - coater plasma botol

Coater plasma botol

Coater plasma iki bisa nglapisi botol plastik saka 0.1L nganti 2L. Iki nggawe alangan ing njero botol PET (2000-3000 BPH) lan botol HDPE (1000-1400 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin Octa-reaktor.

DSC054

Ana, 10 Februari 2017 by
DSC054 - Preater semprotan coater

Preformasi sistem nyemprot

Coater semprotan iki nganggo sirah 4 dipasang ing tong sampah preform. Nyemprotake lapisan ing preforms nalika dicemplungake.

DSC100

Rebo, 19 Maret 2014 by
DSC100 - coater semburan-coater

Coater semprotan

Coater semprotan iki nyemprotake lapisan anti-statis ing botol PET kanggo ngindhari masalah ngisi lan ngemas, kayata botol & scuffing. Cepet nganti 7.000-10.000 BPH.

Diwenehi miturut:

DSC200

Rebo, 29 April 2020 by
DSC200 - coater semprot kanggo botol - kacepetan dhuwur

Coater semprotan blumbang kacepetan dhuwur

Coater semprotan iki nyemprotake lapisan anti-statis ing botol PET kanggo ngindhari masalah ngisi lan ngemas, kayata botol jamming & scuffing. Kacepetan +26.000 BPH.

Diwenehi miturut:
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?