DPC123

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC123 - coater plasma wadhah

Coater plasma wadhah

Coater plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 5L nganti 30L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (135-260 BPH) lan HDPE (90-130 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor tunggal.

DPC133

Kamis, 28 Bisa 2020 by
DPC133 - Plasma kanggo drum L-ring

Coater Plasma kanggo drum L-ring

Coater plasma iki bisa ngemot drum L-ring plastik saka ca. 50L nganti 250L. Nggawe alangan ing njero drum PET (50-110 BPH) lan HDPE (35-55 BPH). Lapisan sing bisa didaur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor tunggal.

DPC223

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC223 - coater Plasma kanggo kontaner

Coater Plasma kanggo kontaner

Coater Plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 5L nganti 30L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (270-520 BPH) lan wadhah HDPE (180-260 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor kembar.

DPC403

Rebo, 02 Oktober 2019 by
DPC403 - coater Plasma kanggo botol

Coater Plasma kanggo botol

Coater plasma iki bisa nglapisi botol plastik saka 0.1L nganti 2L. Nggawe alangan ing njero botol PET (750-1400 BPH) lan botol HDPE (500-700 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor Quadruple.

DPC413

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC413 - coater plasma wadhah

Coater plasma wadhah

Coater plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 3L nganti 15L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (600-1100 BPH) lan wadhah HDPE (400-550 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin reaktor Quadruple.

DPC613

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC613 - coater Plasma kanggo kontaner

Coater Plasma kanggo kontaner

Coater plasma iki bisa lapisan wadhah plastik saka 3L nganti 15L. Nggawe alangan ing njero kontaner PET (1050-1600 BPH) lan wadhah HDPE (700-800 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Hexa-reaktor mesin.

DPC803

Rebo, 17 Oktober 2018 by
DPC403 - coater plasma botol

Coater plasma botol

Coater plasma iki bisa nglapisi botol plastik saka 0.1L nganti 2L. Iki nggawe alangan ing njero botol PET (1500-2800 BPH) lan botol HDPE (1000-1400 BPH). Lapisan daur ulang kanthi lengkap. Mesin Octa-reaktor.

DUC120

Selasa, 28 Juli 2020 by
DUC120 - unit reresik ultrasonik

Unit reresik ultrasonik

Unit reresik ultrasonik sing digawe panas iki ngresiki deposit karbon ing bagean gumantung botol sing dirawat ing plasma. Nyingkiri kontaminasi produk!
Volume tank: 120L.

Diwenehi miturut:

DUC240

Senin, 25 Januari 2021 by

Unit reresik ultrasonik

Unit reresik ultrasonik sing digawe panas iki ngresiki deposit karbon ing bagean gumantung botol sing dirawat ing plasma. Nyingkiri kontaminasi produk!
Volume tank: 240L.

Diwenehi miturut:
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?