DB050

Senin, 30 Maret 2020 by
Bagger otomatis Semi-otomatis

Bagger otomatis semi-otomatis

Lebar luwes 600-1200mm, paling dawa 1200.
Paman bagger. Opsional kita bisa nggawe tas hermetically.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB100

Wednesday, 07 November 2018 by
DB100 Full bagger pharma otomatis

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 350-550mm / 400-600mm / 500-800mm, dawa 200-600mm.
Paman bagger. Opsional kita bisa nggawe tas hermetically.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB112

Wednesday, 07 November 2018 by
Delta Engineering DB110 Mesin

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 600-900mm / 800-1000mm, dawa 200-700mm.
Unit digunakake akeh ing lingkungan kosmetik.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB122

Rebo, 26 Maret 2014 by
format pallet botol bagger

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 800-1200mm, dawa 200-1200mm, dhuwur produk 50-300mm.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB142

Kamis, 06 Maret 2014 by
Bagger kontaner DB122

Full bagger otomatis

Universal, mesin kanthi otomatis kanthi otomatis kanggo nggawa botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 800-1200mm, dawa 200-1200mm, dhuwur produk 50-500mm.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB222

Selasa, 19 April 2016 by

Bagger kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur

Delta Engineering nampilake botol bagger kanthi kacepetan anyar, yaiku DB222. Iki minangka bagger sing bisa dikendhaleni kanthi cepet, sing bisa nggayuh kecepatan nganti 25.000 BPH saben bagger (gumantung saka format botol).
Sistem kontrol khusus njamin Kasedhiyan Dhuwur, kacepetan lan redhansi sing luwih dhuwur. Kita fokus ing desain garis sing efisien banget, downtime minimal, pangowahan cepet sing ngasilake untung dhuwur.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?