DPP100

Senen, 03 Agustus 2020 by
DPP100 - Plasma, sheet & tray bingkai ndhuwur

Sprei flat, tray & ndhuwur bingkai

Unit iki nyelehake seprei, nampan & pigura ndhuwur. Sampeyan bisa mangan ing palet lengkap sing rata, sing bisa dipakani menyang palet siji-siji. Sistem anti-tancep & sistem pusat.

Diwenehi miturut:

DTM200

Rebo, 26 Maret 2014 by
DTM200 - Gudang tray kompak

Gudang tray sing ringkes lan ringkes

Gudang nampan sing bisa nyimpen nganti 10 nampan utawa bingkai ndhuwur (maksimum nampan nganti 160 mm).

DTM212

Rebo, 26 Maret 2014 by
DTM212 - Wadah tray tray dhuwur

Gudang tray dhuwur lengkap

Gudang nampan sing bisa nyimpen nganti 24 nampan utawa bingkai ndhuwur (maksimum nampan nganti 130 mm).

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?