DCP050

Rebo, 26 Maret 2014 by
DCP050 - PAKET KAS SEMI-OTOMATIS

Paket kasus semi otomatis - saben lapisan

Packer cilik semi-biaya murah kanggo ngemas botol kosong ing kothak karton. Tumpukake pirang-pirang lapisan (nampan) banjur tarik kothak utawa tas ing sandhuwure.
Umume digunakake kombinasi karo tray standar VZT21X.

DCP100

Rebo, 26 Maret 2014 by
DCP100 - PAKET KAS OTOMATIS

Paket kasus kanthi otomatis - saben baris - kothak cilik

Paket kasus otomatis iki ngemot botol kosong ing kothak karton nganti L 800 mm (31 ") x W 600 mm (24") x H 600 mm (24 "). Tutup botol kanthi baris lan lebokake ing kothak sing kepenak.

DCP200

Senin, 10 Maret 2014 by
DCP200 - PAKET KAS OTOMATIS

Paket kasus kanthi otomatis - saben baris - kothak gedhe

Paket kasus otomatis iki ngemot botol kosong ing kothak karton nganti L 1200 mm (47 ") x W 1000 mm (39") x H 1000 mm (39 "). Tutup botol kanthi baris lan lebokake ing kothak sing kepenak.

DCP300

Kamis, 29 Maret 2018 by
DCP300 - PAKET KAS OTOMATIS

Paket kasus kanthi otomatis - saben lapisan

Paket kasus otomatis iki ngemot botol kosong ing kothak karton nganti L 800 mm (31 ") x W 600 mm (24") x H 600 mm (24 "). Wangun lapisan botol kanthi baris, banjur lebokake lapisan sing kebak ing kothak.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?