WEL100

Kamis, 06 Maret 2014 by
WEL100 trowongan nyusut Kompak

Terowongan ngecem

Mesin kanggo nyusut ing garis sawise mesin pembungkus - jembaré 1300 mm - dhuwur transit maksimum 400 mm.
Oven listrik 18 kW, 380 Vac 50/60 Hz = bisa dicopot => disebutake ing flyer, kita uga ora nyebutake mesin liyane.

WEL110

Kamis, 06 Maret 2014 by
WEL100 trowongan nyusut Kompak

Terowongan ngecem

Mesin kanggo nyusut ing garis sawise mesin pembungkus - jembaré 1600 mm - dhuwur transit maksimum 400 mm.

WEL115

Kamis, 06 Maret 2014 by
WEL100 trowongan nyusut Kompak

Terowongan ngecem

Mesin kanggo nyusut ing garis sawise mesin pembungkus - jembaré 1600 mm - dhuwur transit maksimum 600 mm.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?