DSB010

Kamis, 06 Juli 2017 by
DSB010 - unit pemuatan Kothak Kembar sing gampang dipasang ing conveyor CF200

Unit pemuatan Kembar Kothak Sederhana - kemasan gulung

Unit iki ngeculake botol menyang kothak, dikemas. Photocell ngetung botol lan yen kothak wis kebak, tutup diverter ngalihake botol menyang kothak liyane, 'kosong'.

DSB200

Senin, 10 Maret 2014 by
DSB200 - Box loading pack loading unit

Unit loading pack tumble box

Unit muatan iki ngemot kothak kanthi botol kosong, dikemas. Pemuatan bertahap supaya ora ana deformasi botol termal. Photocell ngukur posisi botol & botol ditolak ing sisih tengen.

DSB250

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSB250 - Tumble pack - unit loading silo

Silo tumbling pack loading unit

Unit muatan silo iki ngemot botol dadi 2 silo fleksibel (ganti). Botol kasebut dibanting nalika tiba ing conveyor infeed, mula dietung 'kira-kira'. Banjur, dheweke bakal dilebokake ing silo, kanthi milih pamiring piring.

DSB300

Senin, 10 Maret 2014 by
DSB300 - unit loading paket Tumbo kanggo silo

Silo tumbling pack loading unit

Unit loading pack tumble iki ngemot botol dadi 2 silo fleksibel (ganti). Botol kasebut asale saka conveyor (ngadeg), dietung dhewe-dhewe & dijeblug menyang silo, kanthi cara pamilih piring miring.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?