DKP200

Senin, 10 Maret 2014 by
Tilas DKP200 Dulang

Bakul karton bekas

Mesin kanggo melu lan lem nampan karton utawa hood kanthi otomatis (40 nampan / jam). Baki nganti 1200 x 1200 mm.

DP200

Jumat, 07 Maret 2014 by
DP200 - Palletizer botol semi-fleksibel fleksibel

Palet otomatis semi-otomatis

Palletizer semi-fleksibel sing fleksibel banget sing bisa ngemot macem-macem botol kosong ing nampan (setengah), ing sheet flat, ing ngisor hood, utawa tanpa nampan (kontainer sing bisa ditumpuk).
Tabel buffer: dawane 1200 mm - ambane nganti 1200 mm.
Bisa nggawe palet setengah dhuwur nganti 1,6 m.

DP201

Rebo, 26 Maret 2014 by
DP201 - Palletiser semi-fleksibel fleksibel

Palet otomatis semi-otomatis

Palletizer semi-fleksibel sing fleksibel banget sing bisa ngemot macem-macem botol kosong ing nampan (setengah), ing sheet flat, ing ngisor hood, utawa tanpa nampan (kontainer sing bisa ditumpuk).
Tabel buffer: dawane 1200mm - ambane nganti 1400mm.
Bisa nggawe palet setengah dhuwur nganti 1,6 m.

DP240

Rebo, 26 Maret 2014 by
DP240 - Palletizer kanthi otomatis kanthi gudang tray integral

Botol kosong palet otomatis kanthi gudang tray terpadu

Palletizer otomatis kanthi gudang tray integral kanggo ngemas botol kosong ing baki.
Unit kasebut bisa nggawe palet dhuwur nganti 3.1 m. Kanthi gripper servo. Uga bisa ngatasi 2 nampan ukuran setengah.

DP252

Kamis, 23 April 2020 by

Kanthi otomatis palletizer kanthi gudang tray terpadu

Botol palletizer otomatis karo gudang tray terpadu kembar kanggo mbungkus produk kosong ing tray lan hood.
Unit kasebut bisa nggawe palet dhuwur kanthi dhuwur 3.1 m.

DP263

Kamis, 23 April 2020 by

Kanthi otomatis palletizer kanthi gudang tray terpadu

Botol palletizer otomatis karo gudang tray terpadu kanggo mbungkus produk kosong ing tray, tudung lan ing lembar warata.
Unit kasebut bisa nggawe palet dhuwur kanthi dhuwur 3.1 m.

DP290

Kamis, 14 Juli 2016 by
DP290 - Palletizer kompak kanthi otomatis kanggo kontainer sing bisa ditumpuk

Palletizer kanthi otomatis kanggo kontainer / drum sing bisa ditumpuk - versi kompak

Palletizer kanthi otomatis kanggo kontan sing bisa ditumpuk 5 nganti 60 L. Biasane digunakake kanggo drum 20-30L. Bisa nggawe palet nganti 3.1 m dhuwure (7 lapis kendhang 25L), minimalake biaya transportasi! Sejatine versi kompak saka DP300, tanpa roller conveyor liwat.

DP300

Jumat, 07 Maret 2014 by
DP300 - Palletizer drum kanthi otomatis - kanggo kontainer sing bisa ditumpuk

Palletizer kanthi otomatis kanggo kontainer / drum sing bisa ditumpuk

Palletizer kanthi otomatis kanggo kontainer sing bisa ditumpuk 2 nganti 60 L. Biasane digunakake kanggo drum 20-30L. Bisa nggawe palet nganti 3.1 m dhuwure (7 lapis kendhang 25L), minimalake biaya transportasi!

DP551

Rebo, 26 Maret 2014 by
DP551 - Palletizer sheet divider kanthi otomatis

Palletizer sheet flat kanthi otomatis

Palletizer kanthi otomatis kanggo ngemas botol kosong ing sprei. Bisa nggawe palet dhuwur (nganti 3.1 m). Bisa dilengkapi 4 bagean palletizing sing beda.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?