DFS010

Rebo, 26 Maret 2014 by
DFS010 - Silo fleksibel - setengah dhuwur - stopkontak ndhuwur

Silo fleksibel - setengah dhuwur - outlet ndhuwur

Silos dirancang kanggo nyimpen produk kanthi tungkak.
Unit kasebut duwe dhuwur setengah palet lan kapasitas panyimpenan 1.2 m³.

Diwenehi miturut:

DFS100

Rebo, 26 Maret 2014 by

Silo fleksibel - dhuwur lengkap - outlet ndhuwur

Silos dirancang kanggo nyimpen produk kanthi tungkak.
Unit iki duwe dhuwur palet lan kapasitas panyimpenan nganti 2.7 m.

Diwenehi miturut:

DFS150

Senin, 10 Maret 2014 by
DFS150 - sistem silo fleksibel - dhuwur lengkap - stopkontak dhasar

Silo fleksibel - dhuwur - outlet dhasar

Silos dirancang kanggo nyimpen produk kanthi tungkak.
Unit kasebut duwe dhuwur setengah palet lan kapasitas panyimpenan 2.5 m³.

Diwenehi miturut:

DPB100

Senin, 10 Maret 2014 by
DPB100 - kothak palet

Kothak Pallet

Kanthi kothak palet iki, sampeyan bisa nglumpukake palet dhuwur: Kanggo botol pengepakan, utawa tumpukan botol tas. Lan tetep njaga botol & tas tanpa nglindhungi biaya. Ngirit ruangan!

Diwenehi miturut: ,

DPR200

Rebo, 22 Januari 2020 by
DPR200 - Robot patemon palet karton

Robot pemasangan Pallet

Robot perakitan palet iki ngidini sampeyan ngasilake palet karton ing omah kanthi tarif 10 nganti 30 lembar saben jam. Bisa nggawe kabeh jinis palet - nganti 56 "(1422 mm) kothak.

Diwenehi miturut: ,

DSS001

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSS001 - pigura tengah kanggo silos fleksibel

Pigura pusat kanggo silo fleksibel

Bingkai pusat kanggo silos fleksibel njamin para operator nempatake silo ing produksi sing bener, kanthi mung dipasang ing antarane 2 pojok.

DSS010

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSS010 - Nggawe stasiun sing sithik fleksibel

Stasiun pemuatan botol kosong kanthi opsi pendinginan kanggo silo fleksibel

Stasiun pemuatan / pendinginan botol kosong kanggo silo fleksibel ngindhari deformasi botol termal, kanthi nyebul hawa adhem liwat silo.

Diwenehi miturut:

DSS050

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSS050 - Mbusak stasiun kanggo silo fleksibel

Stasiun unloading botol kosong kanggo silo fleksibel

Stasiun pembongkaran iki mbebasake silo sing fleksibel (kanthi stopkontak - DFS150) menyang tong sampah infcrambler. Operasi kanthi otomatis. Kasedhiya ing posisi silo 1 & 2.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?