DPR200

Rebo, 22 Januari 2020 by
DPR200 - Robot patemon palet karton

Robot pemasangan Pallet

Robot perakitan palet iki ngidini sampeyan ngasilake palet karton ing omah kanthi tarif 10 nganti 30 lembar saben jam. Bisa nggawe kabeh jinis palet - nganti 56 "(1422 mm) kothak.

Diwenehi miturut: ,
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?