DFS010

Rebo, 26 Maret 2014 by
DFS010 - Silo fleksibel - setengah dhuwur - stopkontak ndhuwur

Silo fleksibel - setengah dhuwur - outlet ndhuwur

Silos dirancang kanggo nyimpen produk kanthi tungkak.
Unit kasebut duwe dhuwur setengah palet lan kapasitas panyimpenan 1.2 m³.

Diwenehi miturut:

DFS100

Rebo, 26 Maret 2014 by

Silo fleksibel - dhuwur lengkap - outlet ndhuwur

Silos dirancang kanggo nyimpen produk kanthi tungkak.
Unit iki duwe dhuwur palet lan kapasitas panyimpenan nganti 2.7 m.

Diwenehi miturut:

DFS150

Senin, 10 Maret 2014 by
DFS150 - sistem silo fleksibel - dhuwur lengkap - stopkontak dhasar

Silo fleksibel - dhuwur - outlet dhasar

Silos dirancang kanggo nyimpen produk kanthi tungkak.
Unit kasebut duwe dhuwur setengah palet lan kapasitas panyimpenan 2.5 m³.

Diwenehi miturut:

DSS001

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSS001 - pigura tengah kanggo silos fleksibel

Pigura pusat kanggo silo fleksibel

Bingkai pusat kanggo silos fleksibel njamin para operator nempatake silo ing produksi sing bener, kanthi mung dipasang ing antarane 2 pojok.

DSS010

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSS010 - Nggawe stasiun sing sithik fleksibel

Stasiun pemuatan botol kosong kanthi opsi pendinginan kanggo silo fleksibel

Stasiun pemuatan / pendinginan botol kosong kanggo silo fleksibel ngindhari deformasi botol termal, kanthi nyebul hawa adhem liwat silo.

Diwenehi miturut:

DSS050

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSS050 - Mbusak stasiun kanggo silo fleksibel

Stasiun unloading botol kosong kanggo silo fleksibel

Stasiun pembongkaran iki mbebasake silo sing fleksibel (kanthi stopkontak - DFS150) menyang tong sampah infcrambler. Operasi kanthi otomatis. Kasedhiya ing posisi silo 1 & 2.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?