Latihan Plasma

Jumuah, 10 April 2020 by

Latihan Tes Leak

Kamis, 06 Juli 2017 by

Kursus iki ditujokake kanggo operator lan insinyur ing pabrik cetakan Blow. Tujuan kursus iki yaiku nyoba nambah katrampilan operator / insinyur lan nyuda kerugian limbah / produksi. Bakal menehi wawasan luwih lengkap babagan masalah & masalah tartamtu sing ana ing cetakan Blow. Kursus iki kasedhiya kanggo para pelanggan ing platform web

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?