• Leak Testing
    Botol & wadhah (maksimal nganti 5L) - nganti xxx BPH
    • ODK050Penguji bocor sing dibangun - 1 sirah
    • ODK250Penguji bocor internal - 1 kepala (fungsi canggih)
    • ODK310Penguji bocor sing dibangun - pirang-pirang kepala
    • UDK050Penguji bocor - 1 sirah
    • UDK055Penguji bocor - 1 sirah
    • UDK060Penguji bocor drum - 1 sirah
    • UDK250Penguji bocor - 1 sirah (fungsi maju)
    • UDK310Penguji bocor - kaping sirah
    Botol & wadhah (maksimal nganti 5L) - nganti xxx BPH
    • UDK341Panguji ekonomi bocor fly - 1 sirah
    • UDK351Ing tester bocor fly - 1 sirah
    • UDK352Ing tester bocor fly - nganti 2 kepala
    • UDK353Ing tester bocor fly - nganti 3 kepala
    • UDK354Ing tester bocor fly - nganti 4 kepala
    • UDK616Penguji bocor rotary - nganti 16 kepala
    Kontaner IBC
    • ODK500Penguji bocor sing dibangun kanggo IBC
    • UDK500Penguji bocor kanggo IBC
  • Uji bocor (botol retak mikro)
    • UDK451 Penguji bocor voltase dhuwur - 1 sirah
    • UDK452  Penguji bocor voltase dhuwur - 1 nganti 2 kepala
    • UDK453  Penguji bocor voltase dhuwur - 1 nganti 3 kepala
    • UDK454  Penguji bocor voltase dhuwur - 1 nganti 4 kepala
    • UDK461  Penguji bocor voltase dhuwur - 1 sirah
  • Nguji bocor & ngebotake
    Kontainer Barrels

Comparison UDK

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?