TN-S-earthing.svg

by / Jumat, 17 Maret 2017 / Published in

TN-S: konduktor bumi proteksi (PE) lan netral (N) sing beda saka trafo menyang piranti sing nganggo, sing ora sambungake bebarengan sawise titik distribusi bangunan.

TN-S: konduktor bumi proteksi (PE) lan netral (N) sing beda saka trafo menyang piranti sing nganggo, sing ora sambungake bebarengan sawise titik distribusi bangunan.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?