VT050

by / Senen, 14 Oktober 2019 / Published in Peralatan Tes Drop

Peralatan Tes Drop

VT050 minangka mesin uji gulung pangguna sing fleksibel, sing dirancang miturut standar safety paling anyar.
Iki dikarepake kanggo nguji drum plastik, wadhah, kemasan, lsp.
VT050 kasusun saka tabel ngangkat horisontal sing cocog kanggo macem-macem jinis produk (tas, kothak, botol, lan sapiturute). Tabel bisa digedhekake kanthi otomatis ing dhuwur, banjur mbukak mudhun supaya obyek kasebut tiba. Iki dirancang kanthi cara supaya meja mbukak luwih cepet tinimbang produk sing mudhun.
Sistem meja lan ngangkat kabeh dilindhungi dening pigura logam sing dibukak ing sisih ngisor. Pintu diwenehake ing ngarep kanggo ngakses meja kanggo loading, nyetel, utawa ngresiki operasi.
PRICE
RESOURCES


Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?