Ana mesthi anyar sing bakal dialami ing Delta Engineering. Apa pangembangan anyar utawa nganyari babagan mesin sing ana ing kerjasama karo pelanggan.

Apa sampeyan pengin gaul? Pilih salah sawijining topik ing ngisor iki kanggo informasi sing luwih rinci:

Jeneng Pameran
tanggal 17th May - 21st Bisa 2021
Ruang pameran S15057 (aula kidul - Zona botol - kios 15057)
Rencana link / lantai Locator: klik kene
Alamat Pusat Konvensi Orange County | Orlando, FL, USA
situs resmi www.npe.org/


April 2020

CAWANGAN KULIT PLASMA

Situs web Delta Engineering Download gambar penet
Pelapisan Plasma DELTA

Lapisan plasma, sing wis suwe digunakake kanggo ngobati permukaan botol minuman, ora mung kanggo perusahaan minuman ringan. Cara kasebut, sing bisa digunakake kanggo nambah alangan gas saka botol PET, uga nawakake mupangat nalika ngasilake produk HDPE lan kontainer gedhe.

Teknologi
Plasma minangka salah sawijining patang negara bagian, uga padatan, cair lan gas. Mesin lapisan anyar Delta Engineering nyusun endapan uap kimia sing ditingkatake plasma (PECVD).

Keuntungan saka Plasma Plasma
Lapisan plasma minangka alternatif sing bisa digunakake kanggo teknologi multilayer, kanthi macem-macem mupangat. Yen dibandhingake karo teknologi multilayer, luwih larang regane lan uga sustainable saka perspektif lingkungan.
Teknologi lapisan nggawe daur ulang luwih efisien lan efektif, minangka langkah penting kanggo ekonomi bunder.

Klik kene kanggo maca artikel.

Desember 2019

UDK450 INTEGRASI ING MESIN 1 GABUR 2LO

Situs web Delta Engineering Download gambar penet
Apa sing anyar

Gabungan sistem deteksi bocor UDK 450 ing mesin. Sistem opsional migunakake sistem tegangan kanthi sistem voltase tinggi kanthi cepet lan kanthi otomatis ndeteksi lan nolak kontaner karo microcracks.

Wuku
Tabungan biaya lan ruang. Gabung ing sistem deteksi bocor ing pigura mesin kasebut ngirit ruang lan luwih murah tinimbang tuku sistem kasebut kanthi kapisah.

Klik kene kanggo maca artikel.

Bisa 2018

KANGGO NUNGGUH UNTUK KOMUNITAS GRAY SPRAY

Situs web Delta Engineering Download rilis pers minangka PDF-document
Situs web Delta Engineering Download gambar penet
Delta DSC 100

Coat semprot anyar Delta Engineering nggunakake lapisan sing entheng kanggo botol kanggo ngatasi sawetara masalah sing asring mengaruhi botol PET ing garis pengisi. Botol mlebu ing conveyor, banjur dicekel gulu lan disalahke nganggo lapisan anti statis sadurunge botol garing dibalekake menyang conveyor kanggo metu saka mesin kanthi udakara udakara 8,000 botol saben jam.

Apa sing anyar?
Mesin kasebut, sing nggawe debut ing Amerika Utara ing NPE2018.

Wuku
Apik produk apik lan operasi produksi sing lancar. Botol sing diobati coater kurang bisa macul ing antarane pandhuan, wis luwih cerah, kurang tandha scuff lan kurang statis. Pangguna bisa nggawe pangaturan kanthi cepet lan gampang kanggo menehi macem-macem jinis botol. Uga, proses semprotan anyar mesin luwih efisien, nyuda panggunaan lapisan.

Klik kene kanggo maca artikel.


Event Delta Inc 2020
Konsul Jenderal Belgia ing Atlanta ngunjungi Delta Engineering Inc.

 

Jeneng Pameran NPE 2018
Rekap acara Teknik Delta ing NPE
tanggal 7 - 11th Bisa 2018
Ruang pameran S18058
Alamat Orlando, Florida USA

 

Event Delta Inc 2018
Delegasi Belgia ing kantor kita saka Atlanta
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?