Solusi kanggo ngecor jotosan

Kepiye carane bisa mbantu sampeyan?


Apa sing kita lakoni?


Delta Engineering wis dadi salah sawijining pemutuhan solusi otomatisasi utama kanggo industri cetakan jotosan.
Baris produk kita kalebu sistem take-out, peralatan kontrol kualitas, solusi kemasan & finishing, ... kanggo produksi botol plastik lan kontaner.
Kasunyatane, produk kita kalebu sing paling lengkap ing pasar.

Misi kita: Ningkatake efisiensi sampeyan!
Kita ngembangake mesin sing ngoptimalake proses produksi para pelanggan, kanthi nyuda tenaga kerja manual, bahan kemasan lan biaya transportasi.

Kajaba iku, kajaba ngrancang & solusi sing larang regane larang regane, kita uga ngupayakake keunggulan yen entuk instalasi lan dhukungan sawise sales.
Asile, kita posisi sing unik kanggo memenuhi tuntutan para pelanggan ing saindenging jagad.
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?