DBB100

Rebo, 08 April 2020 by
DBB122 - mesin tumpukan tas

Mesin tumpukan tas

Mesin tumpukan tas iki minangka unit sing kompak banget, sing cocog karo mburi bagger sing wis ditemtokake. Nampa tas saka bagger banjur ngalih munggah. Wis akeh posisi tumpukan. Ngirit tenaga kerja lan ruang.

Diwenehi miturut: , ,

DBB122

Rebo, 08 April 2020 by
DBB122 - stiker tas

Tas tumpukan

Mesin tumpukan tas iki minangka unit sing kompak banget, sing cocog karo mburi bagger sing wis ditemtokake. Nampa tas saka bagger banjur ngalih munggah. Wis akeh posisi tumpukan. Ngirit tenaga kerja lan ruang.

Diwenehi miturut: , ,
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?