DDC100

Selasa, 23 Juni 2020 by
DDC100 - Kolektor Data Dinamis

Data Penagih dinamis

Penagih Data Dinamik iki njupuk data saka mesin ngecor / baris. Iku PC baris lan HMI. Ngukur panggunaan energi, efisiensi line, lsp.

Diwenehi miturut:

DDC200

Selasa, 23 Juni 2020 by
DDC200 - aplikasi Server Data Collector Dinamis

Aplikasi Data Collector Server Dinamis

Aplikasi Server Collector Data Dinamis iki njupuk data saka Penagih Data dinamis sing beda ing garis. Banjur, nyimpen lan menehi data sawise sawetara wektu. Data babagan kontrol line kalebu pangukuran efisiensi line, konsumsi energi, lsp.

Diwenehi miturut:

DDH025

Rebo, 26 Maret 2014 by
DDH025 - Dehumidifier

Dehumidifier

Dehumidifier ngekstraksi kelembapan saka udhara ing lingkungan produksi. Iki nggunakake banyu cetakan kanggo ngatasi hawa, nyuda titik ebun. Iki nyegah konduksi / mesin.

Pengontrol baris

Rebo, 19 Maret 2014 by
DLC100 - Kontrol Line

Pengontrol baris

Pengontrol garis ngidini ngawasi paramèter & operasi mesin & lini produksi. Ngontrol aliran botol, transisi… Kanggo efisiensi garis sing luwih dhuwur!

Diwenehi miturut:
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?