DBB100

Rebo, 08 April 2020 by
DBB122 - mesin tumpukan tas

Mesin tumpukan tas

Mesin tumpukan tas iki minangka unit sing kompak banget, sing cocog karo mburi bagger sing wis ditemtokake. Nampa tas saka bagger banjur ngalih munggah. Wis akeh posisi tumpukan. Ngirit tenaga kerja lan ruang.

Diwenehi miturut: , ,

DBB122

Rebo, 08 April 2020 by
DBB122 - stiker tas

Tas tumpukan

Mesin tumpukan tas iki minangka unit sing kompak banget, sing cocog karo mburi bagger sing wis ditemtokake. Nampa tas saka bagger banjur ngalih munggah. Wis akeh posisi tumpukan. Ngirit tenaga kerja lan ruang.

Diwenehi miturut: , ,

DBC202

Rebo, 19 Maret 2014 by
DBC202 - conveyor buffer

Conveyor buffer

Conveyor buffer ndadekake baris imun kanggo mandeg mikro. Iki ngrampungake masalah label kaya penyusutan botol, trepanning, stoppages asring. Nambah efisiensi garis kemasan sampeyan. Sampeyan bisa ngalih ing antarane cooling lan buffering.

DBT232

Rebo, 19 Maret 2014 by
DBT232 - tabel buffer

Tabel buffer - kanthi otomatis

Tabel buffer nggawe garis kebal karo halte mikro: stoppage ing mesin pemotong, label… Nambah efisiensi baris kemasan sampeyan. Digunakake ing antarane cetakan blow & Isi garis.

DCT212

Kamis, 29 Maret 2018 by
DCT213 - Meja adhem & buffer

Meja adhem & buffer - kanggo operasi loro-lorone

Tabel pendinginan lan buffer ngatasi masalah pendinginan & buffer nalika nyetak. Nyingkiri stoppage baris ing mesin pemotong / label & ngindhari gelembung. Conveyor buffer: ambane 1200 mm, dawane 4000 mm. Nambah efisiensi garis kemasan sampeyan.

DCT213

Kamis, 29 Maret 2018 by
DCT213 - Tabel cooling lan buffer

Meja adhem lan buffer - kanggo operasi loro-lorone

Tabel pendinginan lan buffer ngatasi masalah pendinginan & buffer nalika nyetak. Nyingkiri stoppage baris ing mesin pemotong / label & ngindhari gelembung. Conveyor buffer: ambane 1400 mm, dawane 4000 mm. Nambah efisiensi garis kemasan sampeyan.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?