ASG

Ana, 09 November 2018 by
ASG - Pandhuan sisih sing bisa diatur kanthi otomatis

(Kanthi otomatis) tuntunan sisih luwes

Sistem kanggo nyetel pandhuan sisih. Bisa nyuda wektu ganti ganti kanthi dramatis! Versi sing beda-beda kasedhiya: manual - manual, kecepatan - manual nganggo handwheel - otomatis (servo kontrol).

CD083

Rebo, 26 Maret 2014 by
CD083 conveyor chain

Conveyor chain - ambane 83mm

Kita duwe sawetara lengkap penghubung chain kasedhiya.

CD254

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor chain - ambane 254mm

Kita duwe sawetara lengkap penghubung chain kasedhiya.

CFXXXX

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor sabuk rata

Kita duwe sawetara lengkap konektor sabuk sing kasedhiya.

CSG

Rebo, 26 Maret 2014 by
CSG - conveyor genggaman sisih

Side conveyor genggeman

Conveyor genggeman sisih iki genggeman gendul, mindhah gendul saka siji conveyor menyang liyane, ngindhari botol sing di-push liwat,… Kanggo inspeksi basis lsp. Kasedhiya kanthi dawa, kecepatan lan sistem drive sing beda.

CV200

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor vakum rata

Conveyor sabuk warata 200mm sudhut uga kasedhiya karo vakum.

DB050

Senin, 30 Maret 2020 by
Bagger otomatis Semi-otomatis

Bagger otomatis semi-otomatis

Lebar luwes 600-1200mm, paling dawa 1200.
Paman bagger. Opsional kita bisa nggawe tas hermetically.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB100

Wednesday, 07 November 2018 by
DB100 Full bagger pharma otomatis

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 350-550mm / 400-600mm / 500-800mm, dawa 200-600mm.
Paman bagger. Opsional kita bisa nggawe tas hermetically.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB112

Wednesday, 07 November 2018 by
Delta Engineering DB110 Mesin

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 600-900mm / 800-1000mm, dawa 200-700mm.
Unit digunakake akeh ing lingkungan kosmetik.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB122

Rebo, 26 Maret 2014 by
format pallet botol bagger

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 800-1200mm, dawa 200-1200mm, dhuwur produk 50-300mm.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?