ASG

Ana, 09 November 2018 by
ASG - PANDUAN SISI sing gampang diatur - kanthi otomatis Utawa kanthi manual

Pandhuan sisih sing bisa diatur - bisa diatur kanthi otomatis utawa manual

Sistem kanggo nyetel pandhuan sisih. Bisa nyuda wektu ganti ganti kanthi drastis! Versi sing beda-beda sing kasedhiya: otomatis (dikontrol servo) - manual nganggo handwheel - manual kanthi set kecepatan - kanthi manual.

CD083

Rebo, 26 Maret 2014 by
Jinis rantai sing beda kanggo conveyor rantai

Conveyor chain - ambane 83mm

Kita duwe macem-macem konveyor rantai kanthi macem-macem ukuran, bahan lan jinis rantai: Contone, rantai cilik utawa vakum kanggo botol sing ora stabil, ngindhari botol sing tiba!

CD254

Rebo, 26 Maret 2014 by
Jinis rantai sing beda kanggo conveyor rantai

Conveyor chain - ambane 254mm

Kita duwe macem-macem konveyor rantai kanthi macem-macem ukuran, bahan lan jinis rantai: Contone, rantai cilik utawa vakum kanggo botol sing ora stabil, ngindhari botol sing tiba!

CFXXXX

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor sabuk rata

Kita duwe sawetara lengkap konektor sabuk sing kasedhiya.

CSG

Rebo, 26 Maret 2014 by
CSG - conveyor genggaman sisih

Side conveyor genggeman

Conveyor genggeman sisih iki genggeman gendul, mindhah gendul saka siji conveyor menyang liyane, ngindhari botol sing di-push liwat,… Kanggo inspeksi basis lsp. Kasedhiya kanthi dawa, kecepatan lan sistem drive sing beda.

CV200

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor vakum rata

Conveyor sabuk warata 200mm sudhut uga kasedhiya karo vakum.

DB050

Senin, 30 Maret 2020 by
DB050 - Bagger fleksibel semi-otomatis lan packer tray

Pengemas bagger lan tray semi-otomatis

Bagger lan tray tray otomatis sing fleksibel iki nduweni 3 mode:
1) Bakul
2) Bungkus kemasan
3) nampan ing tas

DB100

Wednesday, 07 November 2018 by
DB100 Full bagger pharma otomatis

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 350-550mm / 400-600mm / 500-800mm, dawa 200-600mm.
Paman bagger. Opsional kita bisa nggawe tas hermetically.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB112

Wednesday, 07 November 2018 by
Delta Engineering DB110 Mesin

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 600-900mm / 800-1000mm, dawa 200-700mm.
Unit digunakake akeh ing lingkungan kosmetik.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

DB122

Rebo, 26 Maret 2014 by
format pallet botol bagger

Full bagger otomatis

Mesin kompak, kanthi otomatis kanthi otomatis ngemot botol menyang tas kanthi otomatis.
Lebar luwes 800-1200mm, dawa 200-1200mm, dhuwur produk 50-300mm.
Opsional kanthi nyilikake trowongan (luwih stabil lan manipulasi tas).

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?