ODK050

Rebo, 26 Maret 2014 by
Panguji bocor ODK050 - 1 sirah

Penguji bocor sing dibangun - 1 sirah

Panguji bocor ekonomi sing dibangun kanthi antarmuka grafis, dirancang khusus kanggo tes produk plastik.
Unit kasebut bisa digabung ing mesin sing ana utawa uga bisa ditambah ing garis sing ana.

ODK250

Senin, 10 Maret 2014 by
ODK250 Tunggal kepala bocor tester bocor

Penguji bocor sing dibangun - 1 sirah

Panguji bocor dibangun kanthi antarmuka grafis, dirancang khusus kanggo tes produk plastik.
Unit kasebut bisa digabung ing mesin sing ana utawa uga bisa ditambah ing garis sing ana.

ODK310

Senin, 10 Maret 2014 by
Penguji bocor sing dibangun - kaping pirang-pirang ODK310

Penguji bocor sing dibangun - pirang-pirang kepala

Panguji bocor dibangun kanthi antarmuka grafis, dirancang khusus kanggo tes produk plastik - 1 nganti 4 kepala.
Unit kasebut bisa digabung ing mesin sing ana utawa uga bisa ditambah ing garis sing ana.

ODK500

Rebo, 26 Maret 2014 by
Panguji bocor IBC sing dibangun

Penguji bocor sing dibangun - 1 sirah

Panguji bocor dibangun kanthi antarmuka grafis, dirancang khusus kanggo nguji tong plastik.
Unit kasebut bisa digabung ing mesin sing ana utawa uga bisa ditambah ing garis sing ana.

Comparison UDK

Kamis, 19 Bisa 2016 by

ABCDEF 1 UDK050 UDK055 UDK250 UDK310 UDK35X 2 3 deteksi botol sing tiba milih milih milih 4 deteksi bolongan sing diblokir milih milih sing milih milih 5 deteksi kethokan milih sing milih milih 6 UL / CSA disetujoni vvvvv 7 tes ing vvv conveyor sing mlaku

UDK050

Senin, 10 Maret 2014 by
Panguji bocor UDK050 Ekonomi

Panguji bocor ekonomi - 1 sirah

Panguji bocor 1 ekonomi, sing dirancang khusus kanggo nguji produk plastik.

UDK055

Rebo, 15 Juni 2016 by
Penguji bocor lengkap

Penguji bocor lengkap - 1 sirah
Penguji bocor kanthi sirah 1. Sejatine UDK050 kanthi dijaga, dirancang khusus kanggo nyoba botol plastik kosong.

UDK060

Rebo, 01 April 2020 by
UDK060 - Penguji bocor Drum - 1 sirah

Penguji bocor drum - 1 sirah

Penguji bocor kanthi sirah 1, khusus dirancang kanggo tes drum L-ring.

UDK250

Selasa, 11 Maret 2014 by
Penguji bocor maju - 1 sirah

Penguji bocor - 1 sirah

Penguji maju 1-kepala bocor, dirancang khusus kanggo nguji produk plastik.

UDK310

Selasa, 11 Maret 2014 by
UDK310 Penguji bocor - pirang-pirang kepala

Penguji bocor - pirang-pirang sirah

Panguji bocor ekonomi, dirancang khusus kanggo nguji produk plastik - 1 nganti 4 kepala.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?