DCI100

Senen, 13 Oktober 2014 by
Sistem visi ekonomi sing kompak

Sistem visi ekonomi sing kompak

Apa sistem visi ekonomi sing kompak, sing dirancang kanggo ngetrapake conveyor. Bakal ngidini sampeyan mriksa dimensi botol, bintik ireng, ovarium, scrap, deformasi botol, warna, lsp.
Maksimal nganti 4 kamera saka resolusi beda, nganti 12MB, kasedhiya.

DCI200

Senen, 13 Oktober 2014 by
Gambar Mesin DCI200

Sistem wawasan lanjut

Apa sistem visi maju, sing dirancang kanggo nggabungake ing garis produksi. Bakal ngidini sampeyan mriksa dimensi botol, bintik ireng, ovarium, scrap, deformasi botol, warna, lan liya-liyane.
Maksimal nganti 8 kamera saka resolusi beda, nganti 12MB, kasedhiya.

DCI250

Rebo, 01 April 2020 by

Sistem sesanti kacepetan dhuwur

Apa sistem visi kacepetan sing dhuwur, sing dirancang kanggo nggabungake ing garis produksi. Bakal ngidini sampeyan mriksa dimensi botol, bintik ireng, ovality, scrap, deformasi botol, dll

DCI300

Rebo, 01 April 2020 by

Sistem penglihatan maju kanggo kontaner

Apa sistem visi maju, sing dirancang kanggo nggabungake ing garis produksi. Desain khusus kanggo pemerhatian jerry nganggo volume nganti 10L.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?