DLF213

Kamis, 14 Januari 2021 by

Tilas lapisan, ambane 1450 mm, infeed dobel

Mesin sing nggawe lapisan botol ing meja, kanthi mbentuk dawa nganti 1422 mm.
Bisa digunakake kanthi kombinasi komponen palletizing modular lan / utawa unit sheet sheet, kanggo nggawe palet.

DLF413

Kamis, 14 Januari 2021 by

Tilas lapisan, ambane 1200 mm, infadradrade kaping pindho

Mesin sing nggawe lapisan botol ing meja, kanthi mbentuk dawa nganti 1422 mm.
Bisa digunakake kanthi kombinasi komponen palletizing modular lan / utawa unit sheet sheet, kanggo nggawe palet.

VZT110

Kamis, 06 Maret 2014 by
Tabel VZT110 sudhut

Tabel ngempalaken

Tabel ngempalaken kanggo ngombe botol kanthi manual - tabel buffer 800 mm lebar / 1200 mm.

VZT111

Kamis, 06 Maret 2014 by
Tabel VZT110 sudhut

Tabel ngempalaken

Tabel ngempalaken kanggo ngombe botol kanthi manual - tabel buffer 1000 mm lebar / 1200 mm.

VZT112

Kamis, 06 Maret 2014 by
Tabel VZT110 sudhut

Tabel ngempalaken

Tabel ngempalaken kanggo ngombe botol kanthi manual - tabel buffer 1200 mm lebar / 1200 mm.

VZT210

Kamis, 06 Maret 2014 by
VZT21X Tray packer sudhut

Tray packer

Mesin kanggo masang botol ing rak nganti jembar nganti 800 mm lan meja buffer dawane 1200 mm.

VZT211

Jumat, 07 Maret 2014 by
VZT21X Tray packer sudhut

Tray packer

Mesin kanggo masang botol ing rak nganti jembar nganti 1000 mm lan meja buffer dawane 1200 mm.

VZT212

Jumat, 07 Maret 2014 by
VZT21X Tray packer sudhut

Tray packer

Mesin kanggo masang botol ing rak nganti jembar nganti 1200 mm lan meja buffer dawane 1200 mm.

VZT220

Kamis, 30 Juni 2016 by

Tray packer - table buffer short

Mesin kanggo masang botol ing rak nganti jembar nganti 800 mm lan meja buffer dawane 300 mm.

VZT221

Kamis, 30 Juni 2016 by

Tray packer - table buffer short

Mesin kanggo masang botol ing rak nganti jembar nganti 1000 mm lan meja buffer dawane 300 mm.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?