ASG

Ana, 09 November 2018 by
ASG - PANDUAN SISI sing gampang diatur - kanthi otomatis Utawa kanthi manual

Pandhuan sisih sing bisa diatur - bisa diatur kanthi otomatis utawa manual

Sistem kanggo nyetel pandhuan sisih. Bisa nyuda wektu ganti ganti kanthi drastis! Versi sing beda-beda sing kasedhiya: otomatis (dikontrol servo) - manual nganggo handwheel - manual kanthi set kecepatan - kanthi manual.

CD083

Rebo, 26 Maret 2014 by
Jinis rantai sing beda kanggo conveyor rantai

Conveyor chain - ambane 83mm

Kita duwe macem-macem konveyor rantai kanthi macem-macem ukuran, bahan lan jinis rantai: Contone, rantai cilik utawa vakum kanggo botol sing ora stabil, ngindhari botol sing tiba!

CD254

Rebo, 26 Maret 2014 by
Jinis rantai sing beda kanggo conveyor rantai

Conveyor chain - ambane 254mm

Kita duwe macem-macem konveyor rantai kanthi macem-macem ukuran, bahan lan jinis rantai: Contone, rantai cilik utawa vakum kanggo botol sing ora stabil, ngindhari botol sing tiba!

CFXXXX

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor sabuk rata

Kita duwe sawetara lengkap konektor sabuk sing kasedhiya.

CSG

Rebo, 26 Maret 2014 by
CSG - conveyor genggaman sisih

Side conveyor genggeman

Conveyor genggeman sisih iki genggeman gendul, mindhah gendul saka siji conveyor menyang liyane, ngindhari botol sing di-push liwat,… Kanggo inspeksi basis lsp. Kasedhiya kanthi dawa, kecepatan lan sistem drive sing beda.

CV200

Rebo, 26 Maret 2014 by

Conveyor vakum rata

Conveyor sabuk warata 200mm sudhut uga kasedhiya karo vakum.

DBL200

Selasa, 14 Maret 2017 by
DBL200 - Lambang botol

Lif botol

Lif botol iki ngangkat botol menyang level sing luwih dhuwur ing garis panyambungan botol. Iki bisa ngirim botol ing sisih ndhuwur, utawa supaya pindhah menyang tingkat liyane. Kanthi 2 conveyor genggaman sisih kanthi jembar sing bisa diatur.

DP050

Kamis, 13 Maret 2014 by
DP050 - duplikat palet

Duplikat Pallet

Duplikat palet iki ngidini salah sawijining operator nggawe palet dhuwur (3100 mm), kanthi numpuk rong setengah palet. Ngurangi biaya transportasi 5 nganti 15%!

Diwenehi miturut:

DPD250

Rebo, 26 Maret 2014 by
DPD250 - dispenser palet

Dispenser Pallet

Dispenser iki pallet nyuda palet kosong menyang conveyor roller. Ngurangi wektu intervensi operator lan ngindhari truk palet ing produksi kasebut.
Bisa Integrasi ing mesin kemasan Delta kanggo entuk baris kanthi otomatis kanthi otomatis.

Diwenehi miturut:

DSW200

Rebo, 26 Maret 2014 by
DSW200 - Pengalih Lane 1 dadi 2 jalur

Nguripake Lane - 1 dadi 2 jalur

Switcher lorong iki mbagi 1 garis mlebu menyang 2 garis metu. Kanthi cara iki, sampeyan entuk kacepetan botol sing cocog (ora ngluwihi kacepetan botol maksimum saben jalur).

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?